Ofte stilte spørsmål

 Hva er leveringstiden for bestillingen min?

Leveringstiden varierer fra 5 - 10 virkedager.

Oppdatering: De fleste pakker kommer litt raskere frem i Nederland igjen! Normalt vil du motta pakken din innen 5 virkedager.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ennå ikke har mottatt bestillingen min?

Hvis leveringstiden på 5 - 10 virkedager har gått og du fortsatt ikke har mottatt bestillingen din, kan du sende en e-post til info@mavora-oslo.com. Vi vil finne ut hva som er galt med pakken din.

Jeg ønsker å bytte/returnere bestillingen min, hvordan gjør jeg dette?

For å sende en retur kontakter du ganske enkelt kundeserviceteamet vårt på info@mavora-oslo.com. Oppgi navn, ordrenummer (f.eks. #42658) som du mottok i e-postbekreftelsen og årsaken til returen. Vi vil deretter gi deg returadressen og bekrefte returen. Når det er gjort, kan du sende produktet til oss via et budfirma etter eget valg

Hva er returkostnadene?

Retur til oss er dessverre for din egen regning. Kostnadene vil derfor avhenge av budfirmaet. Vennligst se nettsiden til det respektive budfirmaet du ønsker å sende med for mer informasjon om priser.

Hva er betingelsene for å returnere produktet/produktene mine?

Det er alltid 14 dagers returfrist. Returperioden starter den dagen du mottar varen. Det er imidlertid visse betingelser for å returnere:

Du kan bare returnere varen hvis:
● Returperioden ennå ikke er utløpt

● Produktet er i originalemballasjen med alle etiketter fortsatt festet

● Produktet ikke har blitt brukt

Hvilke betalingsmetoder kan jeg bruke?

Vi aksepterer betalinger via ulike betalingsmetoder, for eksempel: iDeal, Bancontact, kredittkort, Apple Pay, Google Pay og Amex. Hvis du ikke er sikker på om betalingsmåten din godtas, kan du følge trinnene på betalingssiden for å se alle mulige alternativer.

Alle transaksjoner går gjennom sikre og pålitelige betalingssystemer og er derfor trygge.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke har mottatt bestillingsbekreftelsen på e-post?

Det er ikke meningen. Send en e-post med fullt navn og e-postadresse til info@mavora-oslo.com. Vi vil hjelpe deg raskt.

Kan jeg kansellere bestillingen min?

Ønsker du å kansellere bestillingen din av en eller annen grunn? Send en e-post til info@mavora-oslo.com så snart som mulig, og oppgi navnet ditt, bestillingsnummeret (f.eks. #65937) du mottok i e-postbekreftelsen, og årsaken til at du ønsker å kansellere bestillingen.