Retningslinjer for personvern

Denne siden ble sist endret 14-6-2024

Vi er klar over at du stoler på oss. Vi ser det som vårt ansvar å beskytte personvernet ditt. På denne siden forteller vi deg hvilke data vi samler inn når du bruker nettstedet vårt, hvorfor vi samler inn disse dataene og hvordan vi bruker dem til å forbedre brukeropplevelsen din. Dette vil hjelpe deg å forstå nøyaktig hvordan vi arbeider.

Denne personvernerklæringen gjelder for tjenestene til Mavora. Du bør være klar over at Mavora ikke er ansvarlig for personvernerklæringene til andre nettsteder og kilder. Ved å bruke dette nettstedet godtar du personvernerklæringen.

Mavora respekterer personvernet til alle brukere av nettstedet og sørger for at personopplysningene du gir oss blir behandlet konfidensielt. Vår bruk av innsamlede data.

Bruk av våre tjenester:

Når du registrerer deg for en av våre tjenester, ber vi deg om å oppgi personopplysninger. Disse opplysningene brukes til å utføre tjenesten. Opplysningene lagres på våre egne eller en tredjeparts sikre servere. Vi vil ikke kombinere disse opplysningene med andre personopplysninger vi har. Kommunikasjon Når du sender e-post eller andre meldinger til oss, kan vi lagre disse meldingene. Noen ganger vil vi be deg om personopplysninger som er relevante for den aktuelle situasjonen. Dette gjør det mulig for oss å behandle henvendelsene dine og svare på forespørslene dine. Opplysningene lagres på våre egne eller en tredjeparts sikre servere. Vi vil ikke kombinere disse opplysningene med andre personopplysninger vi har i vår besittelse.

Cookies:

Vi samler inn data til forskning for å forstå kundene våre bedre, slik at vi kan skreddersy tjenestene våre deretter.

Dette nettstedet bruker "informasjonskapsler" (tekstfiler som plasseres på datamaskinen din) for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukerne bruker nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av nettstedet, kan overføres til våre egne eller en tredjeparts sikre servere. Vi bruker denne informasjonen til å spore hvordan du bruker nettstedet, utarbeide rapporter om nettstedsaktivitet og tilby andre tjenester knyttet til nettstedsaktivitet og internettbruk.

Hvis du ikke vil at vi skal bruke informasjonskapsler, kan du stille inn nettleseren din slik at den ikke godtar informasjonskapsler. Dette kan imidlertid påvirke funksjonaliteten og brukervennligheten på nettstedet vårt.

Tredjeparter:

Vi vil ikke gi personopplysningene dine til tredjeparter med mindre det er nødvendig for å utføre tjenestene våre eller for å overholde juridiske forpliktelser.

Oppbevaringsperiode:

Vi vil ikke oppbevare personopplysningene dine lenger enn det som er nødvendig for de formålene de ble samlet inn og behandlet for, med mindre det foreligger en juridisk forpliktelse som krever en lengre oppbevaringstid.

Sikkerhet:

Vi tar beskyttelsen av opplysningene dine på alvor og iverksetter egnede tekniske og organisatoriske tiltak for å motvirke misbruk, tap, uautorisert tilgang og andre uønskede handlinger med personopplysningene dine.

Dine rettigheter:

Du har rett til å se, rette eller slette dine personopplysninger. Du kan sende en skriftlig forespørsel til Mavora om dette. I tillegg kan du motsette deg at vi behandler personopplysningene dine. Du har også rett til dataportabilitet hvis du ønsker å bytte til en annen tjenesteleverandør. Ta kontakt med oss ved hjelp av kontaktopplysningene nederst i dette dokumentet hvis du ønsker å utøve disse rettighetene, eller hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring.

Endringer i personvernerklæringen:

Denne personvernerklæringen kan endres. Endringer vil bli lagt ut på denne siden og trer i kraft fra det tidspunktet de legges ut. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom personvernerklæringen regelmessig, slik at du er klar over eventuelle endringer.

Kontaktinformasjon:

Hvis du har spørsmål om vår personvernerklæring eller ønsker å kontakte oss angående dine personopplysninger, kan du bruke følgende kontaktinformasjon:

Selskapets navn: Mavora Oslo

Adresse: Gamle Saag 23

Postnummer: 4651ZH

Sted: Steenbergen

E-post: kundeservice@mavora-oslo.com

Telefon: +31624557317

Vi tar sikte på å svare på forespørselen din innen 30 dager. Formål Vi samler ikke inn eller bruker informasjon til andre formål enn de som er beskrevet i denne personvernerklæringen, med mindre vi på forhånd har fått ditt samtykke til å gjøre det.

Tredjeparter:

Informasjonen deles ikke med tredjeparter, med unntak av nettapplikasjoner vi bruker i forbindelse med nettbutikken vår. Disse inkluderer WebwinkelKeur-vurderingssystemet. Disse dataene vil bare bli brukt til formålet med den aktuelle applikasjonen og vil ikke bli distribuert videre. Videre kan informasjon i noen tilfeller deles internt. Våre ansatte er forpliktet til å respektere konfidensialiteten til dine data.

Endringer:

Denne personvernerklæringen er tilpasset bruken av og funksjonene på dette nettstedet. Eventuelle justeringer og/eller endringer på dette nettstedet kan føre til endringer i denne personvernerklæringen. Vi anbefaler derfor at du leser denne personvernerklæringen regelmessig.

Valgmuligheter for personopplysninger Vi tilbyr alle besøkende muligheten til å se, endre eller slette personopplysninger som for øyeblikket er oppgitt til oss.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief:

Nederst i hver utsendelse finner du muligheten til å redigere opplysningene dine eller avslutte abonnementet.

Tilpasse/avmelde nyhetsbrevtjenesten:

Hvis du ønsker å oppdatere opplysningene dine eller bli fjernet fra våre filer, kan du kontakte oss. Se kontaktopplysningene nedenfor.

Slå av informasjonskapsler:

De fleste nettlesere er som standard innstilt til å godta informasjonskapsler, men du kan tilbakestille nettleseren din til å nekte alle informasjonskapsler eller til å indikere når en informasjonskapsel sendes. Det kan imidlertid hende at enkelte funksjoner og tjenester på våre og andre nettsteder ikke fungerer som de skal hvis informasjonskapsler er deaktivert i nettleseren din.

Spørsmål og tilbakemeldinger:

Vi kontrollerer regelmessig at vi overholder denne personvernerklæringen. Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kan du kontakte oss på kundeservice@mavora-oslo.com